Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Expendables interjúk

2010.07.25. 22:12 koimbra 2 komment

Sylvester Stallone a Ramboval és a Rockyval tért vissza újra a figyelem középpontjába, majd arról beszélt, hogy a két karaktert újra el fogja hozni a mozikba. Most már tudjuk, hogy több Rambo film nem lesz, viszont a The Expendablesnek el fogja készíteni a második részét (feltéve, ha sikeres lesz). Stallone alkotását sajnálatos mi nem láthatjuk augusztusban, sőt ha minden igaz még szeptemberben sem, így nem tudjuk meg, hogy az idős akciósztárnak miképp sikerült visszahoznia a 80-as évek hangulatát.

A Movieweb interjút készített a film néhány résztvevőjével, ezeket alább megtekintheted. Megszólal Stallone, Steve Austin, Randy Couture, Terry Crews és Charisma Carpenter.

Címkék: the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152175686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2010.07.26. 00:27:02

megnéztem Couture-ral ezt a beszélgetést, a riporter végig a Rambo ÖTTEL akarta összehasonlítani a filmet, agyfaszt kaptam tőle, annyira képben volt.
itt egy kis ízelítő Randy eddigi munkásságából:
www.metacafe.com/watch/4062818/randy_couture_highlight/
ütős :]

tolcsi 2010.07.26. 03:49:01

600???????????? mi kell még?:D
süti beállítások módosítása