Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hutcherson és Cook a Detention horror-vígjátékban

2010.07.30. 19:49 koimbra Szólj hozzá!

Josh Hutcherson elesett a Pókember főszerepétől, de nem problémázik ezen sokat, leszerződött a Detention horror-vígjátékra, ahol Dane Cookkal játszhat, akinek eddig nem volt túl sok komolyabb szerepe. A történet néhány tini körül bonyolódik, akik próbálják sikeresen elvégezni az utolsó évet a gimiben, ám élve el is kéne jutni az érettségiig, ugyanis folyamatosan belebotlanak egy egy illetőbe, akiről azt hiszik, hogy egy slasher horrorból lépett elő.

A filmet a Vassal minden téren befürdött Joseph Kahn fogja dirigálni, aki nem tért vissza sokak bánatára a videoklipek világába, ahol eddig is tevékenykedett. A forgatókönyvet Kahn írta Mark Palermoval, a forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét, majd ezután Hutchersonnak az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában van jelenése.

Címkék: miújság horrorhír detention

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372187815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása