Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Rambo előzményfilm?

2010.07.30. 15:34 koimbra 3 komment

Nagyon megy a kavarás az öregedő vietnámi veterán, Rambo körül. A negyedik rész után Sylvester Stallone azt mondta, hogy megcsinálja az ötödik felvonást, majd a sztori is kiderült, ami aztán később megváltozott. A The Expendables munkálatai alatt azonban Stallone valószínű úgy beleszeretett új projektjébe, hogy azt találta mondani nem lesz több Rambo film, ám Cannes-ban a stúdió mégis reklámozta a tervezetet. Erre Stallone azt mondta, hogy nem érti a dolgot és fogalma sincs mit akar a stúdió, de egyáltalán nem zavarná, ha mással helyettesítenék őt.

Az akciósztár az aintitcoolnak most elárulta, hogy egy előzményfilmben szivesen benne lenne "Természetesen úgy gondolom, hogy megéri ezen gondolkodni. Eléggé érdekes kiötletni, hogy egyes emberek miért és milyen okból váltak azzá, akik. A traumák, a veszteségek és vietnámban elszenvedett tragédia eléggé nagy kihivás lenne egy fiatal színész számára és nagyon ironikus lenne, ha maga Rambo rendezhetne egy fiatal Rambot..." - mondta Stallone, aki most éppen ráér, a The Expendables már elkészült és várja, hogy bemutassák.

Címkék: rambo franchise miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952187371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stars7726 2010.07.31. 19:17:37

@Krumplicukor1987: mi jaj ne már?
ezeket a filmeket,nem kötelező megnézni.
süti beállítások módosítása