Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lee Daniels a The Butlert rendezi a Selma helyett

2010.07.30. 20:35 koimbra Szólj hozzá!

A Precious dráma rendeője, Lee Daniels szerette volna, ha a következő filmje a Selma lesz, de egyszerűen nem tudja összeszedni a megfelelő büdzsét a produkcióhoz, annak ellenére sem, hogy Hugh Jackman, Liam Neeson, David Oyelowo, Ray Winstone, Robert De Niro, Cedric the Entertainer lennének a főbb szereplők és még a szokásos fizetésük egy részéről is lemondtak, hogy megvalósulhasson a tervezet. A tervezet szimplán nem érdekel senkit.

Arra már nagyobb az esély, hogy a The Butler film összejöjjön, a forgatókönyvet Daniels írta és a rendezői teendőket is ellátná, a főszerepet (ha minden igaz) Denzel Washington fogja eljátszani. Az alkotás igaz történeten alapszik, Washington Eugene Allent fogja alakítani, aki 34 éven keresztül dolgozott a Fehér Házban, 8 elnöknek is segédkezett. A szkript vázlatát Danny Strong körmölte le, aki Wil Haygood Allenről készült cikkeit használta fel.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222187897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása