Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

El fog készülni A kárhozat útja folytatását

2010.08.04. 11:12 koimbra Szólj hozzá!

Max Allan Collins nevéhez fűződik A kárhozat útja (Road to Perdition) képregény, ami alapján Tom Hanks főszereplésével készült el a mozifilm. Collins még 2008-ban jelezte, hogy dolgozik a folytatás forgatókönyvén és a rendezői teendőket is ellátná. A MovieWebnek nemrég alkalma nyílt interjút készíteni Collinsszal, aki elárulta, hogy hamarosan minden sínre kerül, bár nem ő fogja dirigálni a Road to Purgatory címre hallgató folytatást, de az biztos, hogy a forgatókönyvéből fog készülni a produkció.

Korábban úgy hírlett, hogy a második felvonás Michael Sullivan (Hanks) fiára fog koncentrálni, aki a II. világháború után tér vissza szülővárosába, ahol aztán bosszút áll apja haláláért. "Annyit elmondhatok, hogy a film 10 évvel a Kárhozat útja után veszi fel a fonalat, tehát Michael 10 évvel idősebb a Road to Ourgatoryban" - mondta Collins, hozzátette, hogy elég közel állnak ahhoz, hogy leszerződtessenek egy rendezőt, ám azt nem árulta el, hogy ki is ez az illető. Az első részt Sam Mendes dirigálta, ő biztosan nem tér vissza, hiszen van már más munkája.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52197845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása