Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Adams és Mortensen is útra kel

2010.08.05. 10:50 koimbra Szólj hozzá!

Amy Adams és Viggo Mortensen leszerződött Jack Kerouac regényének, az Úton (On the Road) filmváltozatába. Adams játssza Jane-t, az érzelmileg sérült drogfüggő két gyerekes anyát, aki Old Bull Lee férje, akit Mortensen formál meg. Garrett Hedlund alakítja Moriartyt, Kristen Stewart lesz a felesége, Sam Riley pedig az utazótársuk testesíti meg. A forgatás Walter Salles, a Fekete víz (Dark Water) és a Senkiföldjén (Abril Despedaçado) irányítása alatt zajlik.

A könyv története 1947-ben kezdődik, megismerjük Salt, aki New Yorkban él és írásból keresi a betevőrevalót. Szeretne nyugatabbra utazni, álma pedig úgy tűnik, hogy megvalósul Moriarty feltűnésével. Moriarty azonban őrült, nemrég került ki az elmegyógyintézetből, majd rábírja Salt, hogy utazzon utána. A férfi úgy dönt, hogy elindul Moriarty után, stoppol, buszozik és gyalogol, csak azért, hogy újra találkozzon barátjával és végre láthassa a nyugatot. Az utazás azonban több évet vesz igénybe.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr212200470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása