Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pearce és Grace a Lockout sci-fi akcióban

2010.08.05. 10:55 koimbra 1 komment

Luc Besson már készített egy űrben játszódó filmet, Az ötödik elem kiváló szórakozás volt, azóta se sikerült ilyen alkotáshoz a nevét adnia. Besson ismét visszatér az űrbe, a Lockout (eredetileg Section 8 címmel futott) sci-fi akciónak lesz a producere, a rendezői teendőket másra bízta, James Mather és Stephen St. Leger fogja dirigálni a produkciót és így hárman hozták össze a forgatókönyvet is. A történet egy része börtönben fog játszódni, amely 50 mérföld magasságban található a Föld felett. Ebben a fegyházban a világ legkeményebb, legveszélyesebb bűnözőit tartják fogja, több, mint ötszáz elítéltet tartanak itt fogva, őket folyamatosan alvó állapotban tartják, ám hirtelen magukhoz térnek. (Azért remélhetőleg sokkal jobban fog sikerülni, mint a Christopher Lambert nevével fémjelzett Fortress.)

A főszereplő Guy Pearce és Maggie Grace lesz, Pearce egy ártatlanul bebörtönzött fickót játszik, aki tisztázni szeretné nevét és megszökik, hogy maga szabadítsa ki az Elnök lányát, akit Grace formál meg.

Pearce igazi munkamániás, az Animal Kingdom már bemutatásra vár, a The King's Speech is elkészült, illetve a Don't Afraid of the Dark dobozban van, a The Hungry Rabbit Jumps thrilleren pedig most végzik az utómunkálatokat, a Lockout forgatásához szeptemberben látnak hozzá. Grace leszerződött az Elrabolva (Taken) folytatására, úgyhogy felmerül a kérdés: Ezt a csaj hányszor fogják még elrabolni?

Mather és Leger mozis alkotást még nem készítettek, 6 évvel ezelőtt forgatták le a Prey Alone rövidfilmet, ezt alább megnézhetitek.

Címkék: miújság lockout

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972200440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.08.06. 08:13:49

Szerintem elég gázos a sztori, és Besson sem a régi már...
De inkább tévedjek, és legyen ez egy jó film, amolyan "ötödik elemes"!
süti beállítások módosítása