Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leállították a The Darkest Hour forgatását a moszkvai tüzek miatt

2010.08.09. 17:09 koimbra Szólj hozzá!

Moszkvában zajlanak a The Darkest Hour űrlényes-inváziós film munkálatai, de a tomboló hőség és az erdőtüzek miatt leállították a forgatást. A Summit stúdió a Hollywood Reporternek azt mondta, hogy minden produkciónál elsődleges szempont a szereplők biztonsága és egészsége, ezért amíg nem stabilizálódik a helyzet nem folytatják a munkát. Elvileg két hét múlva újra foroghat a kamera. A kiesett idő nem veszélyezteti a film bemutatását, a Summit reméli, hogy tudják tartani az ütemtervet és 2011 augusztusában bemutatják az alkotást.

A sci-fi thriller Chris Gorak dirigálja, Timur Bekmametov producerként áll a film mögött és Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Rachael Taylor játsszák a főbb szerepeket. A sztori néhány amerikai turistát állít a középpontba, akik éppen Moszkvába érkeznek, mikor az idegenek lecsapnak a városra.

Címkék: miújság the darkest hour

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152209928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása