Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fox veszi meg John Landis fiának a forgatókönyvét

2010.08.11. 12:56 koimbra Szólj hozzá!

A Fox stúdió szeretné megvásárolni John Landis fiának, Max-nek a Chronicles címre keresztelt forgatókönyvét. A szuperhős tervezetet kisköltségvetésű alkotásként képzelik el és Josh Trank a Cloverfieldhez hasonlóan, kézikamerával, amolyan dokumentarista stílusban fogja leforgatni a produkciót. Trank vágóként dolgozott a Big Fan drámán és a The Kill Point sorozat 5 epizódját dirigálta, így van némi fogalma arról, hogyan kell kezelni a kamerát és miképp tudja irányítani a stábot.

A Chronicles-ben három portlandi tini az erdőben rátalál valamiféle rejtélyes anyagra, amely szupererővel ruházza fel őket. Az új képességeiket együtt fedezik fel, ám később összezördülnek és egymás ellen fordulnak.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002214446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása