Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A producer is folytatni szeretné a The Expendablest

2010.08.11. 10:54 koimbra 1 komment

A The Expendables pénteken kerül az észak-amerikai mozikba,  az író-rendező-főszereplő, Sylvester Stallone máris a folytatás forgatókönyvén dolgozik. A film producerét, Avi Lernert is érdekli a második rész, de csak abban az esetben, ha a kasszáknál is szépen fog termelni az alkotás. "Mind akarjuk a folytatást, már dolgozunk is rajta. De azért megvárjuk a hétfőt, hogy lássuk a box office eredményeket, de eléggé biztos vagyok benne, hogy biztosan visszatérünk" - nyilatkozta Lerner a FilmBeatnek, azt is hozzátette, hogy "A következő filmhez sokkal több nagy nevet szeretnének megnyerni és máris elkezdtünk azon gondolkodni, hogy kik jöhetnek számításba".

Steven Seagalt kivehetik a listáról, hiszen ő azért mondott nemet, mert már dolgozott a producerrel és Lerner pénzzel átverte. De talán ezúttal Kurt Russell, Wesley Snipes rábólint a felkérésre, elképzelhető, hogy Jean-Claude Van Damme végre észhez tért és sikerül megnyerni a balga belgát, de Chuck Norrist sem kéne kifelejteni.

 

Címkék: miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322214205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.08.11. 21:30:28

Chuck Norrist azért nem szervezték be eddig sem szerintem, mert semmi izgalom nem lenne a filmben, úgyis kinyír mindenkit egy darab vaktölténnyel...

Amúgy ennél sokkal több nagynevű gyúróslegényt már nem nagyon tudnak összeszedni.
süti beállítások módosítása