Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kaye drámájában Brody játssza a főszerepet

2010.08.11. 11:40 koimbra Szólj hozzá!

Nem sok embernek ugorhat be valami Tony Kaye neve hallatán. Az úriember rendezte az Amerikai história X-et, legalábbis addig a pontig, míg Edward Norton át nem vette az irányítást. Kaye kiakadt rendesen és azt hangoztatta, hogy az saját változata sokkal jobb lett volna és hatalmas bevételt generált volna. Ennek 12 éve, azóta Kaye készített pár filmet, de egyik sem került a figyelem középpontjába. Jelenleg a Deteachment drámát készíti, amihez sikerült megnyernie Adrien Brodyt, aki  Marcia Gay Harden, Christina Hendricks, William Petersen, Lucy Liu, Blythe Danner, Tim Blake Nelson és James Caan mellett játszhat.

"Tony Kaye látásmódja az amerikai iskolarendszerről egyszerre megrendítő és egyedi. Le vagyunk nyűgözve, hogy  ezt a fontos történetet ilyen  tehetségekkel teli stábbal készíthetjük el" - mondta Austin Stark producer. Brody egy helyettesítő tanárt fog alakítani, aki soha nem marad sok ideig egy iskolánál.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352214299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása