Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Old Spice fickó Hollywoodban dolgozik tovább

2010.08.12. 11:42 koimbra 1 komment

Isaiah Mustafa az Old Spice reklámokkal vált ismertté, a jóember korábban elmondta, hogy ha a Marvel megkeresné, nem mondana nemet, hogy eljátssza Luke Cage-et. Ám a cég még nem kereste meg , de a Horrible Bosses filmre már leszerződött, ahol Jason Bateman, Kevin Spacey, Jamie Foxx és Jennifer Aniston mellett tűnik fel. Ezen kívül az itthon kevéssé ismert, de Amerikában eléggé népszerű Tyler Perry új rendezésében, a Madea's Big Happy Family dráma-vígjátékban lesz látható.

"A menedzserem felhívott másfél hete és közölte, hogy benne lehetnék ebben a filmben. Majd múlt hétfőn már biztossá vált a dolog, pénteken pedig hozzá is láttunk a forgatáshoz." - mondta Mustafa, akinek az egyik  reklámját alább megnézheted.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502216625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása