Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner betervezte a CGI/élőszereplős Tapsi Hapsi mozifilmet

2010.08.13. 12:17 koimbra 1 komment

What's up Doc? Tapsi Hapsi gyerekkorunk egyik legkedveltebb mesehőse, olyan klasszikus figura, akinek a "kalandjai" még most is mosolyra fakasztják az embert. A Warner azonban nagyon csúnya dolgot akar művelni mindenki kedvenc nyulával, azt vették a fejükbe, hogy egy élőszereplős-animációs produkciót készítenének, amelyben Tapsi lenne a főhős. Elég, ha csak belegondolunk abba, hogy milyen lett az Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks), no meg a Garfield mozis verziója és máris sikítva tiltakozik az agyunk, főleg ha eszünkbe ötlik, hogy a Scooby-Doo filmváltozatának a direktora hasonló stílusban hozza el nekünk Hupikék törpikéket a vásznakra, illetve decemberben Maci Laci is befut. A gyerekek bizonyosan elnevetgélnek rajta, de nem ártana a felnőttebekre is gondolni, a sorozatokhoz hasonló stílusban kellene elkészíteni ezen filmeket is.

A Tapsi Hapsi forgatókönyvet David Berenbaum fogja lekörmölni, a stúdió magasztos célja, hogy rajzfilmkarakterbe új életet lehelljen, illetve hogy továbbra se felejtse el senki őt. Berenbaum korábban az Mi a manó? (Elf), A szupersuli (Zoom) és a Spiderwick-krónikák (The Spiderwick Chronicles) forgatókönyvet tette le az asztalra, ezen felül George Lucasnak is dolgozik, egy CGI animációs filmet kellene megírnia, amiről eddig semmit nem árultak el.

Tapsi Hapsi a 90-es években már feltűnt egy mozifilmben, a Space Jam - Zűr az űrben felvonultatta a Warner ismert rajzfilmkaraktereit, ennek elkészült a folytatása is, a Bolondos dallamok: Újra bevetésen (Looney Tunes: Back in Action) azonban már rendkívül gyenge lett. A stúdió a rafinált nyúl mellett a Bolondos dallamok sorozatát is folytatja, ami szerencsére nem élőszereplős lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002218887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.08.13. 12:33:10

ha olyan próbálkozás mint a maci laci akkor inkább ne.....
süti beállítások módosítása