Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anne Hathaway ki sem látszik a munkából

2010.08.13. 19:52 nyuszisz 1 komment

Anne Hathaway állítólag már olvassa a Lola Versus forgatókönyvét. Ez egy romantikus komédia lesz, melynek tartalmából senki sem akar elárulni semmit.

A Lola Versus Daryl Wein és Zoe Lister-Jones - a jelenleg feltörekvő filmesek - munkája lesz. A projekt még igencsak az elején jár. 

Hathaway jó színésznő, aki nem hiszi, nézze meg a Rachel esküvőjét és a Jane Austen magánéletét, vagy a Túl a barátságont. De sajnos, elég rossz filmekben is alakított, habár egyszer mind meg lehet nézni a Zsenikém - Az ügynök halálin kívül. Ez utóbbi viszont botrány rossz munka, jobb elkerülni.

A színésznőt nemrégiben láthattuk az Alice,Csodaországban és a Valentin nap jól fizető mellékszerepeiben, majd ezt követően Jake Gyllenhaallal dolgozott együtt a Love and other drugs című vígjátékban, ami egy gyógyszeriparban utazó, Viagrát áruló ügynök önéletrajzi könyvén alapszik, s majd valamikor novemberben kerül a közönség elé. Hathaway, úgy tűnik, nem hagyja kárba veszni a drága idejét.

 

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92220063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0123456ggg 2010.08.13. 22:05:49

majd letöltjük torrenten. de nem nézem meg, mert nem érdekel.
süti beállítások módosítása