Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Első kép a Coen testvérek készülő filmjéből

2010.08.14. 18:58 nyuszisz 2 komment

A Coen testvérek jelenleg a True Grit című western filmen dolgoznak.  A film egy remake lesz, melynek az eredetije 1969-ben készült, John Wayne főszereplésével, aki ezért Oscar-díjat is kapott.

Az eredeti film Charles Portis regénye alapján készült, de meglehetősen szabadon követték a könyvet.  Coenék most ezért, egy sokkal könyvhűbb változatot akarnak készíteni, ami így nem teljesen ugyanolyan lesz, mint a Wayne-film.

A történet egy tizennégy éves lányról szól, aki két férfivel követi az apja gyilkosát egy ellenséges indián területen keresztül. Az új rendezésben a lány szemszögéből fogják bemutatni az eseményeket.

A képről is látszik, hogy egy klasszikus vadnyugati filmet várhatunk.

John Wayne szerepét Jeff Bridges kapta meg, és munkát kapott Josh Brolin, és Matt Damon is. A főszereplő kislányt Hailee Steinfeld alakítja, akit mi még nem igen láthattunk, az imdb szerint egy-két kisebb, főleg tv-s szerepe volt. A forgatások márciusban kezdődtek, a film pedig Karácsonyra kerül a mozikba.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462221873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uzrksghfskbuzs (törölt) 2010.08.14. 19:37:43

Micsoda férfias arca van annak a kislánynak. :D

vrango 2010.08.19. 21:43:54

Coenéktől bármi jöhet!
süti beállítások módosítása