Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harry Potter képek és spoilerek

2010.08.14. 18:50 FayeFaye Szólj hozzá!

 

A Harry Potter és a Halál Ereklyéiről eddig is tudtuk, hogy két részben kerül a mozikba, de az Entertainment Weekly legújabb számából az is kiderül, hol fogják elválasztani a őket. Spoilerek és további (scannelt) képek az ugrás után.

 

 

A Harry Potter és a Halál Ereklyéinek első része kb. a könyv 24. fejezeténél fog véget érni, azután, hogy Voldemort megszerezte az Elder Wand varázspálcát. David Yates rendező elmondta, hogy az első rész nagyon valósághű lesz, érezni fogjuk, hogy a három gyerek menekült. Majdnem hajléktalanok, és érdekes lesz látni őket a Hogwarts nyújtotta menedéken kívül. A második rész sokkal színesebb és fantasy irányultságú lesz. Daniel Radcliffe bevallotta, hogy nem volt elégedett az előző filmben nyújtott alakításával, túl monotonnak tartotta, ezért igyekezett több változatosságot vinni a játékába.

 

Címkék: képek harry potter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792219647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása