Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Next Three Days előzetes

2010.08.14. 19:46 nyuszisz 1 komment

 

Már megtekinthető a The Next Three Days című film előzetese, ami Paul Haggis krimije Russell Crowe, Liam Neeson, Elizabeth Banks és Olivia Wilde szereplésével.

A történet hőse egy főiskolai tanár, John Brennan (Russell Crowe), akinek feleségét Laurát (Elizabeth Banks) gyilkossággal vádolják meg és letartóztatják. A következő években John mindent megtesz, hogy a nő ártatlanságát bizonyítsa, és közben a széteső családját is megpróbálja összetartani, valamint nevelnie kell kisfiát is. Az ártatlanul vádolt feleség öngyilkosságot kísérel meg, ezért a férj tervet dolgoz ki, hogy megszöktesse.

Egyébként ez a film is remake, eredetije a két éve bemutatott francia dráma, a Pour Elle, melynek főszereplője Vincent Lindon és Dian Krüger volt.

 

Címkék: trailer the next three days

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22221935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.14. 22:56:05

Imádom az ilyen filmeket! Crowe nagyon nagy pisztollyal a kezében:) Paul Haggis az "Ütközések" óta felfigyeltem a munkásságára és nagyon jó!
süti beállítások módosítása