Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jolie mint Marilyn, Clooney mint Sinatra

2010.08.16. 22:07 nyuszisz 7 komment

 

Az utóbbi időben legalább két olyan filmről szóló hír is felröppent mely Marilyn Monroe életéről szólna, de talán egyik sem volt olyan extrém, mint amiről következő sorokban olvashattok.

Andrew O'Hagan  könyvét filmesítenék meg, melynek címe The Life and Opinions of Maf the Dog, and of His Friend, Marilyn Monroe.

Az ikon utolsó két évét mutatná be a történet - a kutyája szemszögéből -, mely alatt közeli kapcsolatba került Sinatrával.  Marilyn Frank Sinatrától kapta ajándékba a címben szereplő Maf Honey nevű kutyát, s a Maf név Sinatrára, pontosabban maffia kapcsolataira utal.

Arról még nincs információ, ki játszaná Mafot a kutyát, de az már több filmes oldal főoldalán díszeleg, hogy Monroet Angelina Jolie, Sinatrát pedig George Clooney alakítaná. Clooneyval elég sokan megbékélnének, de Jolie meglehetősen furcsa választásnak tűnik.

 UPDAE: ma délelőtti értesüléseink szerint a két színész cáfolta a híreket.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202226653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.08.16. 22:12:35

Clooney, oké hasonlít.
De Jolie??! Ugyanmár, több műanyag van benne, mint egy barbi babában.

Elanor_ 2010.08.16. 22:22:52

az a baj, h Marilyn egy édes, ártatlan kislány volt, nagyon cuki hanggal, finom mozgással, szóval ez az egész karakter Jolie léttartományába abszolút nem fér bele. :)

Dejdő 2010.08.16. 23:59:03

Én azért megnézném milyen film lenne ebből! Clooney nagyon jó lenne,és Jolie is jó színésznő! Még ha nem is hasonlít annyira,de talán Ő tudná eljátszani a legjobban! Ki más lehetne még Marilyn???

FayeFaye 2010.08.17. 08:51:14

George sem hasonlit Frankre, ha muszaj en Harry Connick Jr.-ra szavaznek, mert o meg enekelni is tud. Ditto Elanor, Jolie csupa kemenyseg, nagyon magas, tiszta csont, ket arca van, kihivo v. elszant, mig Marilynen minden puha es kerek. Amy Adams tudna esetleg ennivaloan artatlan lenni, persze sehol sincs hozza szepsegben.

tjunior 2010.08.17. 11:38:45

Scarlett Johansson minden szempontból jobb megoldás mint Jolie, jó színésznő, kellemes látvány, nőies mint Marilyn Monroe.

Mese92 2010.08.17. 15:05:22

Én is Scarlett Johanssont akartam írni, csak nem jutott eszembe hogy írják a nevét, de ő valóban gyönyörű nő.
süti beállítások módosítása