Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egyre többen szerződnek a mutánsok oldalára

2010.08.17. 22:04 nyuszisz 6 komment

 

Oliver Platt is csatlakozott a népszerű X-Men: First Class stábjához. Szerepéről annyit már lehet tudni, hogy nem mutáns lesz, hanem az úgynevezett The Man in Black és nagy eséllyel valami rosszfiú rejtőzik e megnevezés mögött.

Tegnap került hivatalosan a stáb tagjai közé Rose Byrne. A tudós, Moira MacTaggert szerepében tűnik fel, aki genetikai mutációk után kutat, valamint ő lesz Charles Xavier (James McAwoy) professzor szerelme.

 

Címkék: miújság x men

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722229054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.08.18. 14:03:49

Mégis mikor számíthatunk a filmre, ha még mindig a casting tart?!

X-MEN-t AKAROK! MOST!

henry06 2010.08.18. 15:24:41

Én meg Brian Singer féle X-ment akarok! Eddig bárki más nyúlt a témához vagy közepeset vagy xart csinált, ezért sem várom ezt annyira. Jó lenne ha végre visszatérne a csóka! Vagy csak én gondolom így?

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.08.18. 15:48:08

@A nép fia: Az előkészületek mindig tovább tartanak, mint maga a forgatás. Douglas Adams mondta jól, "a Hollywood-i módszer olyan, mintha úgy akarnánk megsütni egy szelet húst, hogy mindenki sorban odamegy és lehel rá egyet. "

@henry06: Én is így gondolom. Matthew Vaughn-t tapasztalatlan rendezőnek tartom.

A nép fia 2010.08.18. 16:17:17

@0gre: Azért a Kick-Ass nem volt egy gyenge eresztés semmilyen szempontból, de meg merem kockáztatni, hogy a Stardust is jó volt a maga műfajában.

Az X-MEN 3-at sem tartom rossznak, kicsit más ugyan az első 2 részhez képest, de ez egyáltalán nem baj. Egyedüli problémám az X-MEN-trilógiával, hogy a képregényben abszolút kulcsfigura Küklopszból egy hatodrangú karaktert csináltak. Angyal sem kapott túl sok szerepet, és legnagyobb sajnálatomra Kolosszust is mellőzték, pedig mindkét figurában van potenciál.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.08.18. 16:26:22

@A nép fia: Hát nekem elég nagy csalódás volt a Kick Ass főleg a képregény után, ami sokkal jobb. Egyébként nem erre gondoltam, hanem még nem rendezett olyan filmet, amiben egyszerre ennyi fontos szereplőt kell mozgatnia.

Húúú én nagyon örültem, hogy Küklopsz nem kapott annyi szerepet :D Amikor a háromban kipurcant ujjongtam magamban. Nekem egy teljesen elviselhetetlen, okoskodó mindent tudó ökör :D

Shyllard 2010.08.18. 16:34:01

@0gre: Küklopszot én se bírom semmilyen formában sem, a 3-ban az ő halála volt az egyik legjobb momentum :P
süti beállítások módosítása