Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Első Amerika Kapitány fotók

2010.08.17. 21:31 nyuszisz 2 komment

 

Az Amerika Kapitány jelenleg forgatás alatt áll. Az első képeket egy katonai bázisról mutatták be, ami nem meglepő, ha már tudjuk, hogy a film a második világháború alatt fog játszódni, s a szuperhős történetét várhatóan, egészen a kezdetektől öleli fel.

Steve Rogerst mélyen felháborítja a nácik tettei, ezért úgy dönt, beáll a seregbe és felveszi a harcot ellenük. Mivel azonban a testalkata meglehetősen gyenge, a harcra alkalmatlannak bizonyul, a seregbe nem veszik fel. Szerencsére ekkor indul egy kísérleti program, melyre önkénteseket keresnek és ehhez hősünk is csatlakozni tud.

 

A kísérlet alatt Rogers a titkos szérumot kap, melynek hatására izomzata és intelligenciája is hatalmasat fejlődik. Így válik  szuperhőssé, Amerika Kapitányává.

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702228797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.08.18. 07:03:44

hát ez nekem inkább tűnik egy mély-déli Mucsalyröcsögei vásárnak, mint katonai bázisnak, de lehet a hiba az én készülékemben van...

Brekicc 2010.08.18. 11:51:26

Ez nem Taszáron van? :)
süti beállítások módosítása