Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mulligan első akciófilmje

2010.08.23. 12:02 koimbra Szólj hozzá!

Két és fél éve hallhattunk először a Drive akciófilmről, akkor úgy volt, hogy Neil Marshall fogja rendezni a produkciót, a főszerepet pedig Hugh Jackman játssza, aki producerként is egyengette volna az alkotást útját. Ám úgy esett, hogy mindketten távoztak a tervezet fedélzetéről, Marshall helyére Nicolas Winding Refn, a Bronson és a Valhalla Rising alkotója lépett, míg Jackmantől Ryan Gosling vette át a kormányt. A stábhoz nemrég csatlakozott Bryan Cranston , akit a Breaking Bad sorozatban láthattunk. Illetve az Oscar-jelölt Carey Mulligan is leszerződött az akciófilmre, a hölgynek ez lesz az kirándulása ebbe a műfajba.

A produkció James Sallis regénye alapján készül, egy hollywoodi kaszkadőrről (Gosling) szól a sztori, aki esténként bűnözőknek sofőrködik, ez azt jelenti, hogy egyes bankrablásoknál ő ül a volán mögött. De egy eset elég rosszul sül el és menekülnie kell, az anyósülésen pedig egy volt fegyenc barátnője (Milligan) üldögél.

Címkék: drive miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682240820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása