Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wedge rendezi a Monster Dogs-t

2010.08.23. 12:05 koimbra 2 komment

Az eddig animációs filmeket készítő Chris Wedge úgy döntött, hogy itt az ideje annak, hogy elkészítsen egy élőszereplős produkciót is. A Robotok (Robots) és a Jégkorszak (Ice Age) direktora saját cégén, a WedgeWorks-ön keresztül vette meg a Kirsten Bakis első regényének - amelyet Bram Stoker-díjra jelölte - a Lives of the Monster Dogsnak a megfilmesítési jogait. A forgatókönyvet maga Wedge veti papírra Adam Kline-nal közösen.

A regényben egy kanadai faluban rejtőzködő őrült porosz tudós szuperintelligens harci kutyákat hoz létre, akik két lábon járnak és egy szerkezet segítségével beszélni is tudnak. Az ebek fellázadnak gazdájuk ellen, megszöknek, 19. századi ruhákat öltenek fel és New Yorkba utaznak.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402240868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása