Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jolie lehet az Unforgiven főszereplője

2010.08.26. 12:01 koimbra 2 komment

A GK Filmes a Valkűr (Valkyrie) és a Közönséges bűnözők (Usual Suspects) forgatókönyvíróját, Christopher McQuarrie-t bízta meg azzal, hogy a 2009-es Unforgiven minisorozat alapján mozifilmet készítsen, a főszereplő valószínűleg Angelina Jolie lesz. A színésznő ősszel lát hozzá a boszniai háborúban játszódó love storyhoz, aztán a Maleficentben fog játszani és még be van tervezve a Kleopátra, illetve a Gucci produkció is, szóval egyelőre még nem tisztázott, hogy mikor fog megvalósulni az Unforgiven.

A minisorozatban Suranne Jones játszotta a központi figurát, az általa megformált nőt 15 évre csuknak le két rendőrtiszt meggyilkolásáért. Mikor letelik a kiszabott büntetés az egyik áldozat fia bosszúhadjáratot indít ellene.

Címkék: miújság sorozatból film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262248983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.08.26. 12:10:25

Nem zavarja őket, hogy van ugyanezzel a címmel egy csodálatos Clint Eastwood film?

Dejdő 2010.08.26. 12:27:32

Ja és van egy Audrey Hepburn-ös is! 1960-ból csak azelött ott van hogy "The" :D
Úgyhogy ez valóban kreatív cím:)
süti beállítások módosítása