Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Baldwin és Shore a Kő kövön előzményét tervezik

2010.08.28. 13:45 koimbra 8 komment

Pauly Shore filmjei magyar címébe egy időszakban valamiért a "kő" szó is bekerült, így a Bio-Drome vígjáték itthon a Kő kövön elmevezéssel futott. A produkció nem termelt valami jól, a kritikák is lehúztak, a nézők sem kedvelték túlzottan, de Shore és a másik főszereplő, Stephen Baldwin nagyon szeretnék összehozni a második felvonást.

2007-ben Baldwin azt mondta, hogy meg fog valósulni a folytatás, ám az eltelt 3 év alatt sokat nem hallhattunk a projektről. A TMZ azonban mostanában váltott néhány szót Baldwinnal, aki elárulta, hogy nem kell temetni a folytatást, jelenleg egy prequelt, azaz előzményfilmet akarnak készíteni, amiben ő és Pauly a Kő kövön "főhőseinek" a szüleit játszanák. De rajtuk kívül ki akarja ezt a folytatást? Az egy dolog, hogy nekik teljesen tetszett a film, de kíváncsi-e valaki a Kő kövön 2-re? 

Az eredeti filmben Shore és Baldwin betéved egy épületbe, amiről kiderül, hogy egy kísérleti tudományos bázis, ahova a résztvevőket bezárják egy évre. Véletlenül a két srác is ott ragad, jelenlétükkel pedig nem emelik a színvonalat s teljesen a jelenlévők agyára mennek.

Címkék: miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642254232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.28. 14:06:28

Egyetértek! Neeee! Pauly-t amúgy sem bírom annyira a "Kő" filmek közül csak a Kaszakő és a Kőbunkó jött be de az nagyon,az sem miatta!

A nép fia 2010.08.28. 15:21:34

Ezek szerint én vagyok az egyetlen, akit szórakoztatott a film? Szerintem ritka nagy ökörség, de vannak tényleg értékelhető viccei is. Egyszerűen egy agyatlan film, így is kell kezelni.(és ne feledjük el: a Tenacious D is benne van!)

Bár azt nem tudom, hogy folytatás vagy előzmény mennyire volna életképes. Egyszerűen kár ezt a dolgot bolygatni. Akinek tetszik, már úgyis letöltötte, aki meg nem szerette, az végre elfelejthette; aki pedig nem látta, nem veszített semmit.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.08.28. 17:56:59

@A nép fia: Nekem is bejött, nem is kicsit.
Nem várós, de érdekel a folytatás.

a8zoli 2010.08.28. 20:01:00

én imádtam egy időben shore-t de csak a kőbunkó kő egy csapat és a kő kövön miatt.
az összes többi műve tré... a pauley shore halott egyensessen a legalja. a kő kövön is min. 30-40% ban andy dick miatt lett jó. mellesleg aki nem ismeri az andy dick show-t pár részt megnézve sztem több spirituszt láthat benne mint shore össes filmjében. maga az ötlet jó de akkor más szereplőkkel kéne shore nélkül... jah és pia meg botrányok ide stohl buci szinkronnal sokkal jobb mint az eredeti angol.

A nép fia 2010.08.28. 20:29:53

@a8zoli: A szinkronnal kapcsolatban igazad van. Megvolt angolul is, és bár meg lehetett nézni, a szinkron nagyon sokat dobott rajta!
süti beállítások módosítása