Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Danny Trejo fia rendezni fog

2010.08.30. 21:14 koimbra 1 komment

A Machete után a rendező és az egyik főszereplő ismét együtt fog dolgozni, Robert Rodriguez és Jessica Alba a Kémkölykök 4 miatt áll össze. Danny Trejo pedig Michelle Rodriguezzel fog ismét összefutni egy film erejéig. A Skinny Dog kisköltségvetésű alkotás történetét egyelőre homály fedi, annyit lehet tudni, hogy a bosszú lesz a történet mozgatórugója, ahol egy fiatal nő megöl egy rendőrtisztet.

Az alkotás producere Trejo fia, Gilbert lesz, aki a projekt társrendezését is magára vállalta, Frankie Latinával fogják ledirigálni a művet. Gilbert eddigi filmes pályafutása kimerül két alakítással, láthattuk a Soundman és a High Hopes vígjátékokban mellékszerepelni, természetesen az apja is játszott ezekben.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352259971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.08.31. 07:21:34

kisköltségvetésű film ilyen sztárokkal? nem néztél el 1-2 nullát?
süti beállítások módosítása