Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reynolds és Cooper együtt nyomoznak

2010.08.30. 10:58 koimbra 4 komment

Ryan Reynolds rendesen be van táblázva, a Zöld Lámpás filmek mellett ott van a Deadpool is, no meg R.I.P.D. képregényadaptáció és a The Change-Up vígjáték is, amelyek 2-3 éven belül készülnének el. Ám ez nem jelenti azt, hogy Reynolds ne vállalna be újabb projekteket, ő lesz az Egek ura (Up in the Air) Oscar-jelölt írójának, Sheldon Turner akció-vígjátékának a főszereplője. Társa az egyelőre cím nélküli produkcióban a szintén agyonfoglalkoztatott Bradley Cooper lesz.

Reynolds és Cooper két san francisco-i zsarut játszanak, akik nem csak társak, hanem jó barátok is. Régebben a két fickó apái is együtt szolgáltak a rendőrség kötelékén belül, ők már nyugdíjas éveiket élik. Ám a következő ügyben a fiatal fakabátoknak nagy segítségre szorulnak, ezért apáik újra aktivizálják magukat.

A Slashfilm azt írja, hogy egyelőre egy stúdió sem csapott még le, Reynolds és Cooper neve azonban eléggé csalogató lehet, valaki előbb-utóbb le fog csapni a tervezetre. 5 évvel ezelőtt már majdnem megvalósult a film, akkor Dwayne Johnson lett volna az egyik főszereplő, ám akkor nem lett semmi a dologból. Jelenleg  Neal H. Moritz (Halálos iramban, Vas) és Andrew Panay (Ünneprontók ünnepe) producerek próbálják eladni a tervezetet, nem kizárt, ha felkarolja egy stúdió, akkor más színészeket szerződtetnek, ugyanis ha azt akarják, hogy minél hamarabb elkezdődjön a forgatás, akkor olyasvalakiket kell keríteniük, akik ráérnek.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412258246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.30. 11:14:43

Tökéletesek a szerepre! Nagyon vicces mindkettő!
Ne csinálják meg mással!
És az is tuti ha a Papáik benne lesznek a nyugdíjas zsaruk,őket tuti valami "Nagy öreg" fogja alakítani:)

A nép fia 2010.08.30. 13:00:05

@Dejdő: Al Pacino és Robert de Niro! :-D

Dejdő 2010.08.30. 13:58:13

A nép fia ez igaz amit írtál? vagy csak úgy írtad? Imádom Pacinót és De Nirot,de sajnos ők ketten mint zsarupáros felsültek,nem kicsit 2008-ban! Meg szerintem Szerintem ilyen Robert Duvall beférne öreg zsarunak és Ő be is vállalja! a másikat nemtom:$

A nép fia 2010.08.30. 20:40:09

@Dejdő: Nem komolyan írtam, nincsenek ilyen értesüléseim. Csak poénból, hogy mekkora lenne már, ha ők lennének. Valóban kár, hogy a Törvény gyilkosával buktak.
süti beállítások módosítása