Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szeptembertől forog a Végső állomás 5

2010.08.31. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

A jó öreg Kaszás nem nyugszik és újra megorrol azokra, akik meglógnak a biztos halál elől. A Végső állomásról van szó, amelynek az utolsó felvonása már 3-D-ben látott napvilágot és a végeredmény láttán a fejesek egy újabb részt rendeltek be. A horrort Steven Quale fogja dirigálni, aki legutóbb az Aliens in Deep dokumentumfilmet készítette James Cameronnal közösen, előtte pedig a Superfire tévéfilmet hozta össze, de second unit directorként dolgozhatott az Avataron és a Titanicnál is. A forgatókönyvet Eric Heisserer, a Rémálom az Elm utcában remake és A dolog előzmény írója szállította le.
 
Az ötödik részben egy összeomló híd miatt fognak elhalálozni néhány tucatnyian, ám egy céges melós megérzi, hogy mi fog történni és egy-két kollégájával és még pár emberrel elhagyja a terepet az eset előtt. David Koechner, Nicolas D'Agosto, P.J. Byrne, Ellen Wroe és Miles Fisher fogják játszani a főbb szerepeket.
 
Koechner lesz az egyik céges ember, Wroe a sportos lányát alakítja, Byrne pedig egy ellenszenves kleptomániást fog megformálni. Tony Todd is újra fel fog tűnni. A forgatás szeptemberben veszi kezdetét.
Címkék: miújság final destination final destination 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302261066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása