Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A szörny 3 előzetes

2010.09.01. 19:57 koimbra 2 komment

1999-ben mutatták be a krokodilos horrort, A szörnyet (Lake Placid), majd 2007-re elkészült a folytatása, amely már a mozikat elkerülte. Mindenesetre hozhatott eleget a konyhára, mert elkészült a harmadik része Colin Ferguson, Kacey Barnfield és Yanci Butler  a főszerepben és ezt sem fogják vetíteni a filmszínházak. A történet természetesen ismét arról szól, hogy feltűnik néhány hatalmas krokodil és nekiállnak  terrorizálni a környéket. Egy biológus tudja, hogy mi felelős a környékbeli vadállomány csökkenéséért és a táborozók megtizedeléséért, ezért hát egy kemény és bátor vadásznőt állít rá az ügyre, akit leginkább csak az érdekel, hogy egy újabb trófeával legyen gazdagabb. E közben a helyi seriff elhallgatja, hogy egy szörny garázdálkodik a környéken, már csak azért is, hogy a turistákat ne riasszák el. A trailer alapján néhány pár mellre és néhány szörnyen megalkotott krokodilra számíthatunk.

 
 

 
Címkék: trailer horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232265230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.09.02. 04:46:48

Az első rész még jó volt, a kroki is nagyon élethű volt, jól megcsinálták! A második rész egy kalap szar! Ahogy elnézem az előzetest, ez a második szintjét fogja hozni! Pár meztelen nővel akarják eladni a filmet...:D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.02. 09:30:41

@Rolee83: Jaja, az első igazán jó lett, a másodikat végig se tudtam nézni.
süti beállítások módosítása