Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.09.02. 11:43 koimbra 1 komment

4 új filmre válthatunk jegyet e héten, a három dráma között akad egy kis kung fu-karate is.

A karate kölyök (Karate Kid): Egy anya és fia Kínába költözik, ahol a srácnak nehezen megy a beilleszkedés, ráadásul a helyi diákok el is verik. De szerencsére a karbantartó pártfogásba veszi és megtanítja kung-fuzni. Jackie Chan és Jaden Smith játszanak a filmben, Will Smith producerként vette ki részét a munkálatokból. A produkció hatalmas siker,a stúdió betervezte a folytatást.

Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud): Charlie és öccse, Sam sülve-főve együtt vannak, ám egy baleset következében Sam elhalálozik, Charlie pedig nehezen tudja ezen túltenni magát, saját magát okolja. Azonban időről időre találkozik Sam szellemével és még romantikára is marad ideje egy fiatal lánnyal, Tess-szel. Zac Efron, Amanda Crew, Ray Liotta és Kim Basinger látható a filmben. Ben Sherwood regényének a megfilmesítéséért több stúdió is harcba szált, amiből az Universal jött ki nyertesen, de az alkotás nem aratott sikert.

Baarìa (Baarìa - La porta del vento): Guiseppe Tornatore (Az óceánjáró zongorista legendája) rendezésében készült Baaria, a történet a 20. században játszódik egy szicíliai kisvárosban, Bagheriában, a film középpontjában egy szicíliai család 3 generációja áll, őket követhetjük nyomon. Monica Belucci a film főszereplője, mellette Michele Placido és Laura Chiatti (A családi barát) is feltűnik.

Mese a szerelemről (Mademoiselle Chambon): 2009-es francia dráma. Jean átlagos életet él: kellemesen telnek napjai munkahelyén, az építkezéseken és otthon, ahol szerető felesége és fia várja. Jól érzi magát a mindennapjaiban. Egy nap, mikor fiáért megy az iskolába, találkozik Chambon kisasszonnyal, a fia tanárnőjével. A nő különleges, elegáns, igéző, mint még egyetlen nő sem, akivel eddig találkozott. A véletlen találkozás fordulópontot jelent jól szervezett életében. Lehetőség a változtatásra vagy sajnálatos tévedés? (port).

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382266401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piroe 2010.09.02. 12:50:31

valamit csinálj a faszbukos like gombbal, mert mindenhol belelóg az írásba, vagy a képbe.
süti beállítások módosítása