Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Sebezhetetlen 2 egyik gonosza átkerült a Night Chronicles 3-ba

2010.09.03. 16:45 koimbra Szólj hozzá!

Az MTV Newsnak alkalma nyílt arra, hogy M. Night Shyamalannal diskuráljanak, szóba került a Sebezhetetlen folytatása is, ám úgy tűnik, ha valaha is megvalósul a második rész, akkor abban egy másik negatív figura lesz, mint amilyet eredetileg kiötlött a rendező. "A Sebezhetetlen 2 történetét kiheréltem  a Night Chronicles kedvéért" -  mondta a rendező. A Night Chronicles egy horror trilógiát takar, ennek első darabja a Devil lesz, amelyet idén mutatnak be, Shyamalan csak a sztorit szállította, a forgatókönyvet és a rendezést másokra bízta.

"Annyira nagyszerű gazfickó volt és eredetileg a Sebezhetetlen folytatásába szántam, de ott egyszerűen túl sok ellenfél volt, szóval fogtam ezt az illetőt és kivágtam belőle." - folytatta Shyamalan, hozzátette, hogy a Night Chronicles harmadik felvonása valami olyasmi lesz, mint amilyen Sebezhetetlen következő része lett volna.

A Night Chronicles első részéhez, a Devilhez két viral website is készült, az egyik a TheDevilsMeeting.com, míg a másik a What Are You Most Afraid Of? .

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142269214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása