Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Akerman a The Numbers Station thrillerben

2010.09.09. 11:52 koimbra 2 komment

Malin Akerman leginkább vígjátékokban látható, az Őrzők képregényfilmen kívül az utóbbi időben jobbára csak vicces énjét csillogtatja, mutogatja. Ám a modellből színésznővé avanzsált hölgyemény leszerződött a The Numbers Station thrillerre, ahol Ethan Hawke lesz a partnere. Hawke saját produkciót cégét (Under the Influence Prods) is bevonja a munkálatokba.  A produkciót Kasper Barfoed, A templomosok elveszett kincse (Tempelriddernes skat) és  A jelölt (Kandidaten) rendezője fogja készíteni, a tervek szerint 2011 elején indulhat a forgatás.

A 10 millió dolláros projekben Hawke egy lefokozott ügynököt játszik, akinek új feladata, hogy egy fiatal nőt védelmezzen valahol a nevadai sivatag közepén. Természetesen nem telnek nyugodalmasan az órák, ugyanis megtámadják őket és csak nagy nehézségek árán tudnak életben maradni.

 

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82282511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2010.09.09. 15:16:10

ez a nő rohadt jól néz ki :O o.O ^^

countrypecos 2010.09.09. 22:03:52

Amikor megláttam a képet és a kommentek számára ránéztem -1 db-, esküszöm tudtam, hogy a csajról lesz valami vélemény. XD
süti beállítások módosítása