Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McTiernan rendezi a Shrapnel akció-thrillert

2010.09.10. 18:03 koimbra 2 komment

Az egykori akcióguru, John McTiernan hírneve jócskán megkopott az utóbbi időben, egykor neki köszönhettük a Die Hard első és harmadik részét, a Ragadozó (Predator) és a Vadászat a Vörös Októberre (The Hunt for Red October) produkciót, de a 13. harcossal (The 13th Warrior) csúnyán elbukott, akárcsak a Rollerball - Könyörtelen játékkal. Utoljára hét éve tett le valamit az asztalra, a Kiképzőtábor (Basic) sem hozott valami sokat. Ám Tiernan még köztünk van, őt szerződtették le a Shrapnel akció-thrillerre, amelynek forgatókönyvét Evan Daughtery vetette papírra 2008-ban és mindenki csak dicsérni tudta művét. Két háborús veteránról szólna a film, úgy hozza a sors, hogy egymásra kell vadászniuk, kettejük küzdelme leginkább egy kegyetlen és halálos macska-egér játszmához hasonlít.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor láthat hozzá a forgatáshoz, mivel némi időt kénytelen rács mögött tölteni. Még 2006-ban belekeveredett Anthony Pellicano magándetektív ügyébe és kiderült, hogy hazudott a rendőröknek, akkor 4 hónapnyi fegyházra és 115.000 dollár büntetés megfizetésére ítélték. Akkor még nem kellett a sittre vonulnia, de nem feledkeztek el róla és 2009-ben újra felmelegítették az esetet, idén júliusban pedig újra bűnösnek találták, ezúttal az ügyvédei sem tudtak mit tenni, október 4-én el kell kezdenie letöltenie büntetését.

 

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542286838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2010.09.10. 18:31:36

Pedig a 13ik harcos is jó film volt szerintem .....Kíváncsi leszek mit fog összehozni ezúttal ,persze miután kijött a sittről

Dejdő 2010.09.10. 19:47:28

Sajnos valahogy Ő is olyan öreg róka aki egyre idősebb lesz,elkezd valahogy lesüllyedni!:( Pár színész is ebben a kátyúban van! Egyszer valaki ezen az oldalon azt írta (már nem emlékszem ki) hogy egy rendezőnek is kéne valami vizsgát tennie hogy alkalmas e még a munkaköre ellátására! Mint ahogy jogsit sem kaphat valaki egy bizonyos kor után és újra kell vizsgáznia!
süti beállítások módosítása