Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Moth Diariest

2010.09.10. 12:08 koimbra Szólj hozzá!

Scott Speedman, Lily Cole, Sarah Gadon és Sarah Bolger szerződött le a The Moth Diaries gótikus horrorra, amely Rachel Klein regénye alapján fog készülni. A produkciót Mary Harron rendezheti, aki leginkább a sorozatok világában érzi otthon magát, az Oz, a Fear Itself és az L Word szériák néhány epizódját dirigálta, azonban olykor mozifilmet is készíthetett, 10 évvel ezelőtt az Amerikai Psychot (American Psycho) tette le az asztalra, amelyben a nagy többség szerint Christian Bale zseniális volt, de szintén a nevéhez fűzik Az első szexlikon (The Notorious Bettie Page) dráma is.

Bolger, Cole és Gadon a horrorban egy elitiskola tanulóit formálják meg, Speedman pedig az egyik tanár lesz. A sztori szerint az egyik lány naplót vezet, amiben leírja, hogy szobatársa és az egyik új diáklány összebarátkozott. Csakhogy némi idő után úgy érzi, hogy a szobatársa már nem az, akit egykor megismert és kedvelt, úgy gondolja, hogy az új diák egy vámpír. De az is lehet, hogy csak ezt beképzeli magának.

Címkék: miújság könyvből film horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842286041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása