Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ronan és Gandolfini a Violet and Daisy filmben

2010.09.13. 20:02 koimbra Szólj hozzá!

Saoirse Ronan és James Gandolfini leszerződött a Violet and Daisy filmre, korábban még Carey Mulligant emlegették az egyik főszereppel kapcsolatban. Arról nem tudni, hogy Bruce Willis és Danny Trejo még benne van a tervezetben, de mivel Willis jelenleg a The Cold Light of Day thriller munkálatain vesz részt, így szinte biztos, hogy nem lesz látható az ebben a hónapban kezdődő forgatás helyszínén.

 A Precious forgatókönyvírója, Geoffrey Fletcher fogja levezényelni a produkciót, ő most próbálja ki magát először rendezőként. A filmet a Thelma és Louise, a Superbad és a Ponyavergény (Pulp Fiction) keverékeként írták körül, a történet egy tini bérgyilkospárról szól, akik elvállalnak egy könnyű és gyorsnak ígérkező melót, csakhogy a férfi, akit ki kellene nyírniuk egyáltalán nem az, mint akire számítottak.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742293646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása