Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozat lesz a True Lies-ból

2010.09.13. 21:34 koimbra 2 komment

James Cameron a 90-es években készítette el a True Lies - Két tűz között akció-vígjáték, ami Titkolt titkos ügynök (Le Totale!) francia film feldolgozása volt. A folytatást betervezte, Arnold Schwarzenegger is benne lett volna, ám az osztrák tölgy időközben politikusnak állt, Cameron pedig elvolt egyéb terveivel. Sajnos most még nem lehet tudni, hogy Schwarzenegger mikor tér vissza a mozik világába, de az most már biztos, hogy a True Lies-ból tévésorozat lesz. Cameron cége, a Lightstorm Entertainment és a 20th Century Fox TV közösen fogja készíteni a szériát, Rene Echevarria, a Castle és a The 4400 írója és producere máris hozzálátott a projekt előkészületeihez. Echavarria dolgozott a Sötét angyal (Dark Angel) sorozaton is, amelynek ötlete  szintén Cameron fejéből pattant ki.

A True Lies-ban Schwarzenegger egy Henry Tasker nevezetű  titkosügynököt játszott, aki munkaidőben terroristákkal számolt le, szabad perceiben pedig a családjával volt, felesége nem tudott róla, hogy ura valójában mivel foglalkozik, úgy hiszi, hogy csak egy unalmas autókereskedő. Ám az egyik ügybe Tasker felesége is belekeveredik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132294036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.09.13. 23:25:48

Azon kevés remake-ek egyike, amelyik szerintem jobbra sikerült, mint az eredeti volt. Viszont erre a sorozattervre kíváncsi volnék. Vajon azzal telik majd el az idő, hogy akció, majd család, két külön szálon, titkokkal meg minden? Mert a filmnek szerintem az adta az igazi ízét, hogy az asszony megtudta, na de azt meg csak egyszer lehet megjátszani...

A nép fia 2010.09.14. 10:40:50

A True Lies a KEDVENC Schwarzi-filmem. És mit ne mondjak, Jamie Lee Curtis vetkőzése is megérne egy hét ajtócsapkodást...
süti beállítások módosítása