Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az I'm Still Here egy átverés, akárcsak Phoenix rapkarrierje

2010.09.17. 15:21 koimbra 5 komment

Joaquin Phoenix egy szép nap (?) úgy döntött, hogy nem folytatja a színészkedést, inkább rappernek áll. S lőn...Phoenix a zenei életben találta magát, leszőrösödött, alig lehetett ráismerni. Casey Affleck pedig elhatározta, hogy készít róla egy dokumentumfilmet, ezt idén a Velencei és Torontói Filmfesztiválon is bemutatták, Észak-Amerikában múlt hétvégén vetítették 19 moziban és közel 100.000 dollárt hozott az alkotás.

Affleck azonban most elárulta, hogy az I'm Still Here minden egyes pillanata megrendezett, még a nyitó jelenet is, ami állítólag Phoenix gyerekkorában játszódik. Kiderült, hogy a "dokumentumfilmben" bemutatott drogozás, kurvázás szintén az átverés része volt, de Phoenix  David Letterman show-ban való feltűnése is csupán színjáték volt. Azonban a rendező szerint Phoenix kiváló alakítást nyújtott az elmúlt két évben. A jövő héten a színész-rapper (?) ismét vendége lesz Lettermannek, ahol állítólag már nem fogja megjátszani magát.

Vajon Affleckék mit gondolhattak, mikor hozzákezdtek ehhez az átveréshez? Két éven keresztül röhögtek magukban, hogy milyen keményen átejtenek majd mindenkit? Azt azért nem csak én fogom mondani, ha Phoenix két éven keresztül csak lepukkant, kábítózós hobónak látszott, akkor lehet, hogy csöppet elmentek neki hazulról. Most, hogy kiderült, hogy a hip-hop karrier csak egy büdös nagy átverés volt a színész ismét visszatér a film világába, yo, check this out.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432303360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.17. 15:42:37

Én totál megettem,mint mindenki. És totál ledöbbentem amikor bejelentette hogy nem színészkedik tovább. Kíváncsi vagyok erre a filmre,és talán Oscar jelölést is hoz neki! Hajrá!

Shyllard 2010.09.17. 16:24:08

Hát valszeg tényleg hanyagolta az épp eszét egy időre, de ki tudja, lehet h még nagyot is alakított :)

borleszk (törölt) 2010.09.17. 20:22:58

method method-acting

remaket!!!

damoqles 2010.09.18. 11:10:04

Régóta tudni lehetett, hogy megjátssza. Mi más értelme lett volna egy d(/m)okumentumfilmnek?

Brekicc 2010.09.18. 23:32:46

Én azt hittem ez a csávó meghalt. :) Nem tudom miért. Az biztos hogy jól elszórakozott rapperként, amíg pangott a filmes karrierje. Ha annyira kellendő lett volna, biztos hogy megy aztán forgat ha csöng a telefon.
süti beállítások módosítása