Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Roommate előzetes

2010.09.17. 22:30 koimbra 2 komment

Jövő év február 1-jén mutatják be a The Roommate thrillert, amelynek főszereplőjét Leigthon Meester játssza, aki szobatársa lesz a Minka Kelly által megformált csajnak a koleszban. Ám hamarosan kiderül, hogy Meester karaktere nem éppen százas, ugyanis megszállottjává válik a szobatársnőjének. Feltűnik még mellettük Billy Zane, Cam Gigandet és Danneel Harris is. A produkciót Christian E. Christiansen dirigálta.

 

Címkék: trailer thrillerelőzetes the roommate

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92304337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.17. 22:48:12

Ez nálunk tuti nem fog moziban menni:( de DVD-n majd remélhetőleg érkezik. A két főszereplő csaj csinos,és elképesztően hasonlítanak egymásra:) Vajon Blair vagy Leyla lesz a nyerő?

countrypecos 2010.09.18. 01:24:51

Ez ici-picit emlékeztet az Egyedül álló nő megosztaná (Single White Female) című filmre. De sebaj, attól még jöhet. Zúzzák már a csajok is egymást egy kicsit! :D
süti beállítások módosítása