Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Del Toro rendezhette volna az új Superman filmet

2010.09.20. 10:07 koimbra 4 komment

Guillermo Del Toro sokáig dolgozott a Hobbit előkészületein, ám mikor csak nem sikerült elkezdenie a forgatást úgy döntött, hogy kilépett. Több filmterve is van/volt a Del Toronak, aki a Deadline-nak elárulta, hogy mihelyst felállt a Hobbit rendezői székéből a Warner máris előállt egy ajánlattal, az új Superman filmet akarták rábízni, ám a felkérésre nemet mondott. E helyett inkább úgy döntött, hogy Az őrület hegyeit (At the Mountains of Madness) fogja ledirigálni, ami mögé James Cameron állt be producerként.

A Superman forgatókönyvén David S. Goyer és Jonathan Nolan dolgozik, Christopher Nolan is a projekt környékén ténykedik, egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja dirigálni az Acélember új kalandját.

Címkék: superman miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892309392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fillérbaszó vadász 2010.09.20. 17:31:59

Eza Del Toro a világ legtúlértékeltebb rendezője. Még közepes alkotást sem képes alkotni, nem hogy jót.

damoqles 2010.09.20. 19:07:09

Ő az egyik a nagyon kevés közül, akik kezei közül esélye van épkézláb kikerülni egy minden szempontból helyénvaló és jó Lovecraft-mozinak.

Blake007 2010.09.20. 20:26:23

Nolan ide vagy oda, ha Supermant megfosztják az eredeti John Willyams féle zenétől, amivel szinte már összenőtt, akkor nem is nagyon érdekel. Azzal megölnék a hőst. Számomra mindíg Christopher Reeve lesz szupermen, és a Visszatérben is pont az tetszett, hogy nem hagyta figyelmen kívül, az eredeti filmeket. (Del Toro szerintem egy barom)

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.09.20. 22:41:26

Hát nem tudom Del Toro érdekes rendező. Vagy nagyon középszerű filmeket rendez (Hellboyok, Blade 2) vagy olyanokat, amik nagyon jók, de mégsem az én világom és emiatt nem szeretem (Faun Labirintusa)
De szerintem ide egyáltalán nem fért volna be egy Superman, a stúdió csak eladható névvel akarja rendeztetni a filmet, nem törődnek azzal, hogy Del Toro misztikus fantáziája és a szuperhősfilmek nem passzolnak.
süti beállítások módosítása