Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kim Ji-Woon rendezi a The Last Stand akciófilmet

2010.09.21. 12:48 koimbra 1 komment

Hollywood továbbra is erősen próbálkozik azzal, hogy a Távol-Keleten nagyra értékelt rendezőket átcsábítsa Amerikába. Kim Ji-Woonra, a The Good, the Bad and the Weird és az A Bittersweet Life rendezőjére is kivetették a hálót, tavaly még úgy volt, hogy Clive Owen és Sienna Miller főszereplésével készít el egy produkciót, ám ez eddig nem valósult meg. Azonban a rendező újabb melót talált, a The Last Stand akció-thrillert dirigálhatja le, amelyet úgy írtak körül, hogy a Tolvajtempó (Gone in 60 Seconds) és a Délidő (High Noon) keveréke lesz.

A forgatókönyvet Andrew Knauer vetette papírra és a tavalyi év egyik legjobb szkriptjeként emlegették. A történet egy drogbáróról szól, aki egy 200 mérföld/órás sebességre képes Gumpert Apollóval (a képen) menekül a hatóságok elől. Az egyetlen akadály a "kocsija" és Mexikó között egy országhatár melletti kisváros seriffje és annak képzetlen helyettesei.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982312290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.09.21. 17:26:39

ótós móvi jöhet...
a képen látható vas a gumpert apollo amiben audi 4.2 V8 motor van középen.
süti beállítások módosítása