Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Charlize Theron újabb feldolgozást tervezett be

2010.09.23. 17:56 koimbra Szólj hozzá!

Charlize Theron szerette volna megvalósítani A bosszú asszonya amerikai feldolgozását, ám az imdb-n már nem szerepel ez a tervezet, úgy tűnik, hogy elképzelése dugába dőlt, csak úgy, mint Steven Spielbergéknél az Oldboy remake. Az Oscar-díjas színésznő a Denver & Delilah produkciós cégén keresztül vásárolta meg a Zwart Water (Two Eyes Starting) holland horror jogait, szándékai szerint egy hollywoodi feldolgozást készített belőle, kiszemelt rendező még nincs és a főszerepre sem szerződtettek még senkit.

A horrorban egy kilenc éves lány új barátra tesz szert, de hamarosan rájön, hogy az illető nem más, mint anyja elhunyt ikertestvérének a kísértete. E közben a lány apja is sejteni kezdi, hogy felesége sötét titkot rejteget.

Címkék: remake miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362317893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása