Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozat lesz a Nagymenőkből

2010.09.23. 21:01 koimbra Szólj hozzá!

Martin Scorsese 1990-ben készítette el a Nagymenők (Goodfellas) klasszikussá vált maffiafilmet, amelyben Robert De Niro, Joe Pesci és Ray Liotta alakították a bűnös lelkületű "főhősöket". A film forgatókönyvírója, Nicholas Pileggi leporolta az alapnyagot és egy sorozat szkriptjéhez látott hozzá. Még nem tudni, hogy a Nagymenőket forgalmazó Warnert érdekli-e a terv, ám ha a fejesek úgy döntenek, hogy nem kérnek a szériából más stúdió szárnyai alatt még megvalósulhat a projekt.

Scorsese figyelmét biztosan fel fogja kelteni a sorozat ötlete, talán meg is keresik, hogy vegyen részt a megvalósításában, de sajnálatosan egyelőre nincs info arról, hogy benne akar-e lenni vagy hogy egyáltalán meg szeretnék-e nyerni a produkcióhoz. A rendezőt jelenleg a Boardwalk Empire HBO sorozat köti le, aminek berendelték a második évadát, ráadásképpen  Hugo Cabret filmet forgatja, majd a Sinatrához látna hozzá és nem mellesleg De Niroval közösen tervezget egy újabb maffiafilmet, elképzelhető, hogy az ötleteit inkább ahhoz használja fel, mint a sorozathoz.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562318825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása