Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moretz játszhata az Emily the Strange főszerepét

2010.09.24. 13:15 koimbra Szólj hozzá!

Még 2008 májuásban jelentették be, hogy a Dark Horse kultikus képregényéből, az Emily The Strange-ből filmet készítenek, azonban a projekt háza táján nem igazán történt semmi, már-már úgy tűnt, hogy az Universal el is felejtette a dolgot, azonban Chloe Moretz leszerződött a főszerepre, ami azt mutatja, hogy hamarosan hozzálátnak a forgatáshoz. Nem várhatnak éveket a forgatás kezdetéig, hisz' a főszereplő egy 13 éves kislány és némi idő elteltével Moretz nem fog passzolni a karakterhez.

Emily gótikus beütésű lány, aki kedveli a macskákat, négy cicája is van: Sabbath leginkább csak a bajt keveri, Nee-Chee köztük a cselszövő, Miles pedig a legkreatívabb mind közül, míg Mystery a cicák vezetője.

Emily figurája Rob Reger fejében született meg a 90-es évek elején, saját cégének a reklámozásához használta fel, azonban elég hamar nagy népszerűségre tett szert, matricákon, ruhadarabokon tűnt fel, de még könyvet is írtak róla, majd kalandjai képregény formájában jelentek. Regernek volt beleszólása abba, hogy ki játssza a film főszereplőjét és teljesen meg van elégedve azzal, hogy Moretz lett a kiválasztott. „Mikor először megláttam Chloe-t, tudtam, hogy megtaláltam Emilyt. Ő képes lesz azonosulni a karakterrel és meg tudja érteni szándékait, életet tud lehelni a figurába.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862320131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása