Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Némi probléma a Kane & Lynch mozifilm körül

2010.09.26. 13:25 koimbra Szólj hozzá!

Már úgy látszott, hogy a Kane & Lynch számítógépes játék moziverziója szépen halad előre a megvalósítás felé, ám mégsem alakul minden a tervek szerint. A rendezői teendőket a District 13: Ultimatum direktorára, Patrick Alessandrinra bízták, de ő valamiért elhagyta a projekt fedélzetét, így az októberre kitűzött forgatást nem tudják elkezdeni, a stúdió most azt szeretné, ha 2011 első negyedében el tudnák kezdeni a munkálatokat és gőzerővel keresik Alessandrin utódját, újra felmerült Wayne Kramer és F. Gary Gray neve, a listán Antoine Fuqua is helyet kapott.

Bruce Willis és Jamie Foxx még kitart a film mellett, utóbbi kiválasztásának a játék rajongói nem túlzottan örültek, nem igazán érthető, hogy egy fehér karakter megformálására miért kértek fel néger színészt. Willis és Foxx kemény gengsztereket fognak játszani, akiket a halálsorra való átszállítás alkalmával kiszabadítanak, majd azt a feladatot kapják, hogy keressenek meg egy értékes tárgyat.

Címkék: miújság játékból film kane&lynch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462324252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása