Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chap Taylor írja a Gideon's Sword forgatókönyvét

2010.09.28. 11:43 koimbra Szólj hozzá!

Chap Taylor eddig egyetlen forgatókönyvet tett le az asztalra, az Ütközépsont (Changing Lanes) thrillert írta, ezen kívül a 90-es években vett részt 4 filmben produkciós asszisztensként. Michael Bayt azonban meggyőzte arról, hogy ő megfelelő ember arra, hogy papírra vesse a Gideon's Sword szkriptjét. Douglas Preston és Lincoln Childs 2011-ben megjelenő regényét a Paramount vásárolta meg még tavasszal. A történet főhőse Gideon Crew, aki megpróbálja tisztázni apját, aki ártatlanul ül a sitten, mellesleg pedig megpróbálja megmenteni a világot is. Baynek valószínűleg ez utóbbi lehetőség nyerte el tetszését, amikor úgy döntött, hogy producerként veszi ki részét a munkálatokból. Bay a stúdióval karöltve azt reméli, hogy minimum egy Bourne-stílusú filmet fognak összehozni, ami egy franchise nyitó darabja lesz.

A 2011-ben megjelenő regény a a nálunk is megjelent Pendergast ügynök spin-offjaként lett beharangozva és Gideon nyomozó fog állni a középpontban éd a tervek szerint egy sorozat első darabja lesz. Az első Pendagrast könyv alapján már készült egy mozifilm A bestia címmel rendezésében, ám az 1997-ben bemutatott produkció megbukott a kasszáknál.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402329229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása