Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Verbinski rendezi a Lone Rangert?

2010.09.28. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

Gore Verbinski lassan végez a Rango animációs filmmel, így elgondolkodhat azon, hogy mihez lát hozzá legközelebb. A Deadline információi szerint a Disney stúdióval egyeztet a Lone Ranger filmváltozatával kapcsolatban. A figura kalandjai a 30-as években voltak hallhatóak a rádióban, később sorozat és film is készült, ahol ő volt a központi figura. Az eredeti történetben egy csapat bűnöző lemészárol néhány Rangert, csak egy éli túl, akit egy indián gyógyít meg. A férfi az indiánnal együtt a bűnözők nyomába erednek. A főszereplő Johnny Depp lehet, aki a Karib-tenger kalózai trilógián és a Rangon is dolgozott együtt Verbinskivel.

A Lone Ranger mozifilmet 2007-ben jelentették be, akkor Jerry Bruckheimer állt be producerként a tervezet mögé, Ted Elliott és Terry Rossio látott hozzá a forgatókönyvhöz. Tavaly nyáron Mike Newell neve jött szóba lehetséges rendezőként, majd Justin Haythe írta át a szkriptet. A stúdió nem kapkodja el, a forgatás kezdetét sem tűzték ki és még arról sem tudni, hogy mikorra akarják a mozikban látni.

Címkék: miújság lone ranger

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202328994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása