Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Már írják a Conan folytatását

2010.09.30. 16:30 koimbra 2 komment

A Conan feldolgozását még be se mutatták, csak jövőre küldik a filmszínházakba, ám a stúdió biztos abban, hogy nagy sikert fog aratni a produkció. A ConanMovieBlog értesülése szerint a forgatókönyv első vázlatán Dirk Blackman és Howard McCain ügyködik.

Az oldal forrása azt mondja, hogy az új film Robert E. Howard egyik novelláján fog alapulni és továbbra sem térnek el az író által kitaláltaktól. "A forgatókönyv legnagyobb erénye Conan jellemzése. Ez Howard ifjú Conanje. Kemény, eszes, magabiztos, rettenthetetlen és gyakorlatias, a szkript pedig lehetőséget ad arra, hogy a film során sokat fejlődjön, kétség sem férhet hozzá, hogy a végén király lesz belőle.

A folytatás hivatalos bejelentésére még várni kell, a stúdió először megvárja miképp teljesít a 90 millió dollárba került film és ha hozza a várt eredményt, akkor Jason Momoa biztosan visszatér még Conanként.



Címkék: conan miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832334156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.30. 17:19:51

Szerintem szinte biztos, hogy bukni fog a film, nem sokakat izgat manapság egy barbár-film (attól sem, h ez egy Conan alkotás)

Spawn85 2010.10.01. 12:43:04

Én meg fogom nézni. :)
süti beállítások módosítása