Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shannon játszhatja a maffia hírhedt bérgyilkosát, The Ice Man-t.

2010.10.01. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

De felkapott lett mostanában Richard Kuklinski. Úgy tűnik Hollywood végképp kifogyott az ötletekből és a gengsztervilágban néznek szét a producerek, hátha akad olyan, akiről érdemes filmet forgatni. Kuklinski a maffia kegyetlen bérgyilkosa volt, több, mint 200 embert tett hűvösre. Ezt szó szerint kell érteni , a The Ice Man becenevű fickó ugyanis néhány áldozatát a hűtőjében tartotta. A bíróság végül kétszeres életfogytiglanra ítélte, 2006-ban halt meg a rideg rácsok mögött. Mickey Rourke főszereplésével már beterveztek egy filmet, ám ezzel párhuzamosan készül még egy, ebben James Franco, Benicio Del Toro és Michael Shannon fogják játszani a főbb szerepeket.

A hírhedt bűnözőt Shannon fogja eljátszani, ami felettébb jó választás. Egyelőre nincs semmi egyéb info a filmmel kapcsolatban, ezen felül csak annyit tudni, hogy Ariel Vroman, a Danika és az Rx direktora fogja levezényelni a produkciót. Rourke-ék tervezete némileg előnyben van, hiszen ők Phil Carlo könyvéből dolgozhatnak, amely Kuklinski életéről szól.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52336661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása