Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

3D-ben folytatódik a The Collector

2010.10.05. 21:52 koimbra 4 komment

Marcus Dunstan rendezésében készült a The Collector horror, a mozikban ugyan nem termelt sokat, de valószínű hozott DVD-n annyit, hogy elkészülhet a folytatás. A második felvonás a The Collection címre fog hallgatni és 3D-ben fog elkészülni.

Arkin (Josh Stewart fogja újfent alakítani) túlélte az első részben látott csapdákat, ám sérülései miatt a kórházban köt ki. Itt azonban nem tud békésen gyógyulgatni, ugyanis Elena tehetős apja mindenáron vissza akarja kapni a lányát, az egyetlen nyom pedig Arkin. Ezért felbérel néhány zsoldost, hogy rabolják el a fickót, majd rákényszerítik, hogy a keresse meg a The Collector rejtekhelyét, hatástalanítsa a csapdákat és mentse meg Elenát a rá váró szadista rituálétól.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652347883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.10.06. 09:02:57

ez hülyeség... a film végén a collector elkapta és egy dobozba zárta, vagy kitalálják, h ezt a részét csak álmodta? amúgy meg ha van egy valag zsoldosa, akkor miért nem azokat küldi? pff...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.06. 10:00:07

@purga: Mert hősünk ügyes és okos:) A zsoldosok csak keménykedni jók, ő meg remekül kerülgeti a csapdákat:)

Alex Mahone 2010.10.06. 16:41:02

Öööö...
Ez úgy szar, ahogy van. A katasztrofális végétől eltekintve tetszett a Begyűjtő, de 1. a csaj meghalt 2. Arkin a ládában végezte.
A szálak elvarrása előtt kellett volna a folytatásra gondolni...

borleszk (törölt) 2010.10.07. 08:12:17

aztàn elfogjàk a collectort és kiküldik az alienek ellen. elfogja az alieneket, azokat meg kiküldik a predàtorok ellen.
van itt delegàlàs kérem!
süti beállítások módosítása