Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chloe Moretz szerint a Kick-Ass 2 csak pletyka

2010.10.05. 13:47 koimbra Szólj hozzá!

Chloe Moretz a Collider oldalnak adott interjút, a fiatal színésznő elmondta, ha végeznek a Hugo Cabrettel (amit Martin Scorsese rendez) valószínűleg a Hick filmhez lát hozzá. "Szerintem legközelebb a Hickben fogok játszani, Derick Martini dirigálja és most éppen Kirsten Dunstot próbálják megnyerni az egyik szerepre." Moretz egy 13 évest fog eljátszani, akit anyja és apja magára hagy a házukban, ő pedig elindul Las Vegas felé. Út közben találkozik egy Eddie nevű fickóval és egy kokainkedvelő nővel, utóbbival összebarátkozik és közösen tervelnek ki egy bankrablást, majd bosszút forralnak Eddie ellen, ugyanis a fickó megerőszakolja a lányt.

Szóba került a Kick-Ass második része, Matthew Vaughn és Mark Millar is azt mondta, hogy lesz, ám Moretz nem is hallott ezekről a tervekről. "Nagyon szeretném eljátszani Hit Girlt ismét, de jelenleg semmit nem tudok a Kick-Ass 2-ről. Mindenki azt mondja, hogy bejelentették, de én erre csak tudom felelni, hogy nem, mindez csak pletyka. Őszintén szólva tényleg nem hallottam még a folytatásról, csak annyit tudok, hogy a képregény második részét Balls to the Wallnak nevezték el. Remélhetőleg ebből film is lesz. " - mesélte Moretz. Aaron Johnson a film másik főszereplője szintén hasonlóképpen nyilatkozott nemrég, ő sem tudott semmit a Kick-Ass 2-ről és még a forgatókönyvet se látta.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732346689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása