Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tony Gilroy dirigálhatja a The Bourne Legacyt

2010.10.05. 12:16 koimbra Szólj hozzá!

Tony Gilroy, a Bourne eddigi három részének az írója fogja rendezni a negyedik fevlonást, a The Bourne Legacyt. Gilroy eddig kétszer állt be a kamera mögé, először a Kettős játék (Duplicity) kedvéért, majd a Michael Claytont dirigálta le. Most már csak annyit kell tenniük, hogy valahogy visszaédesgessék Matt Damont, a franchise sztárját. Damon ugyanis kijelentette, ha nem Paul Greengrass fogja rendezni a negyedik részt, akkor rá ne is számítsanak a továbbiakban. De Greengrass határozottan nemet mondott, így a színész további részvétele a Bourne szériában eléggé kétséges.

Az első részt 2002-ben mutatták be, A Bourne rejtély (The Bourne Identity) még "csak" 214 millió dollárt hozott világszerte, a folytatás már 288 milliót gyűjtött össze, míg a harmadik 442 milliót kasszírozott (ebből Amerikában 227-et termelt, ami több, mint az első felvonás összbevétele).  Látható, hogy a stúdió miért erőlteti a sequelt, elég nehezen tudnak lemondani a fejesek egy jól jövedelmező franchise-ról.

Címkék: bourne miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342346400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása